feesten

Tiger Club in Chersonissos

Tiger Club Chersonissos is een van de, met name onder vrouwen, populaire bar midden in het centrum van Chersonissos waar het elke dag tot diep in de nacht feest is. Veel internationale bezoekers dansen op de beste urban en R&B en drinken goedkoop de lekkerste drankjes doordat het bij Tiger Club/Bar Chersonissos altijd Happy Hour is!

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Tiger Bar Chersonissos

tiger-club-chersonissos

Naast het clubgedeelte is er een plek waar je kunt genieten van een lekkere cocktail, een koud biertje of een lekker wijntje. Fijne loungeplaatsen om even bij te komen tussen al dat dansen door. En gedanst wordt er zeker genoeg, de beste urban en R&B brengen alle gasten binnen korte tijd in een heerlijke vakantiestemming waar volop gedanst wordt door de prachtige dames die deze club en bar elke zomer bezoeken.

Internationale allure

Door de jaren heen is Tiger Club Chersonissos samen met de bar uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste clubs van Chersonissos waar een feestje wordt gevierd met voornamelijk Nederlanders, Engelsen en Zweden. Het internationale danscafé trekt dus een zeer internationaal publiek van voornamelijk vrouwen, iets wat natuurlijk zeer positief is voor alle Nederlandse mannen.

Altijd Happy Hour!

tiger-bar-chersonissos

Wanneer je aan het begin van de avond, na het avondeten bij een van de gezellige restaurantjes niet meteen de hoofdprijs wil betalen voor een drankje is het profijtelijk om bij Tiger Club Chersonissos te genieten van een heerlijke cocktail of een koud biertje. Bij Tiger Bar is het namelijk altijd twee drankjes bestellen en er maar één betalen. Met de heerlijke urban en house ben je dan al snel in de stemming voor weer een te gekke avond uitgaan in Chersonissos.

Waar vind je Tiger Club/Bar Chersonissos?

Je vindt Tiger Club en Tiger Bar midden in het centrum van Chersonissos aan de boulevard met een terras direct aan de zee. Ben je in Chersonissos, dan kun je zeker niet om deze toffe zaak heen!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...