feesten

Starbeach in Chersonissos

Zwemmen + feesten, het walhalla van Chersonissos!

Al meer dan twintig jaar is Starbeach Chersonissos de plek waar jongeren elkaar ontmoeten en waar al vele vakantieliefdes zijn ontstaan. Zowel overdag als ’s nachts is het er een geweldig feestje waar de sfeer ontzettend relaxed is. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk op Starbeach, lekker zwemmen, genieten in het Star Beach Waterpark of bungeejumpen Chersonissos!

starbeach-chersonissos

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Vetste open-air dancefeesten

Chersonissos-starbeach

In de zomermaanden is Starbeach de plek waar je de beste open-air dancefeesten ter wereld kunt vinden. De feesten hebben inmiddels de internationale aandacht getrokken en vrijwel alle jongeren hebben wel eens van Beachflirt, Lovestar en de Recovery Poolparty gehoord. Wij kunnen je in ieder geval alvast vertellen dat je er flink kunt feesten!

De beste DJ’s ter wereld treden hier op!

star-beach-waterpark-chersonissos

Bij Starbeach zijn ze wel fan van een goed feestje, daarom laten ze de gehele zomer de beste DJ’s van over de hele wereld naar Kreta vliegen om een geweldig feestje te bouwen. Enkele namen die vrijwel elke zomer op Starbeach Chersonissos te vinden zijn, zijn de Nederlanders Hardwell, Sander van Doorn, Quintino, Bass Jackers, R3hab, Showtek en Vato Gonzalez!

Star Beach waterpark

Bezoek tijdens je vakantie ook een dagje het Star Beach waterpark voor hele toffe glijbanen, talloze zwembaden en bars als frisse afwisselende activiteit tijdens jou vakantie in Chersonissos.

Let op! Koop tickets al vóór je vertrek!

chersonissos-star-beach

Tickets voor feesten op Starbeach zijn zeer gewild onder jongeren over de hele wereld. Daarom zijn kaarten vaak al een tijdje van tevoren uitverkocht. Zonde dat je een gaaf feest als Beachflirt misloopt doordat je niet al van tevoren je tickets via internet hebt besteld!

Waar vind je Starbeach Chersonissos?

Je vindt Starbeach Chersonissos als je vanuit het centrum richting Malia loopt aan de zee. Maar wanneer je in Chersonissos bent is Starbeach niet te missen, het staat overal aangegeven!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...