feesten

Havana Club in Chersonissos

Twee clubs in één

We willen je kennis laten maken met misschien wel de vetste club/bar combinatie die Chersonissos rijk is: Havana Club Chersonissos. Vrouwen in overvloed in deze van oorsprong Zweedse combinatie van club en bar waar tegenwoordig een internationaal publiek rondloopt!

In principe is Havana Club Chersonissos meer dan één club. In het ene deel vind je de Zweedse bar en in het andere deel een hippe internationale club die vooral bezocht wordt door mooie Latina’s die er hun vakantie in Chersonissos vieren. Een lust voor het oog van menig man in Chersonissos, alleen hierom zou je er al een cocktail moeten gaan drinken of zelfs dansen in zomerse sferen!

havana-club-hersonissos

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Toffe feesten

Feesten in de tropische sferen, heerlijk weer en zomerse muziek check je tijdens de wekelijkse Salsa & Reggeaton avonden, de Tequilla Night en We Love Ibiza. Uitermate geschikte avonden om het echte vakantiegevoel te ervaren en de geweldige Latina’s en Zweedse dames te spotten!

WK en EK Voetbal!

havana-club-chersonissosWij Nederlanders zijn gek van voetbal, maar in deze Zweedse tent kunnen ze er ook wat van. Alle wedstrijden worden hier live uitgezonden, niet alleen van Nederland, maar ook van alle andere landen die deelnemen aan het WK of EK. Al zal het bij wedstrijden van Zweden qua drukte natuurlijk wel echt totale gekte zijn!

Wat betaal je voor een drankje?

Drankprijzen liggen bij Havana Club Chersonissos exact op het gemiddelde dat door alle horeca in Chersonissos gebruikt wordt. Een heerlijke cocktail drink je voor ongeveer vier euro. Heb je liever een biertje of wijntje, dan betaal je respectievelijk twee en drie euro. Alcoholvrije energy drink kost vier euro en een glaasje fris kost je slechts twee euro.

Waar vind je Havana Club Chersonissos?

Je vindt Havana Club Chersonissos aan het einde van de beachroad van Chersonissos naast de onder Nederlanders zeer geliefde Bio Bio Chersonissos. Deze club missen tijdens je vakantie in Chersonissos is dus absoluut niet mogelijk!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...