activiteiten

Waterpark Aquaplus in Chersonissos

Een zeer bekend waterpark in Kreta

Op slechts vijf kilometer van het centrum van Chersonissos vind je waterpark Aquaplus. Het op Kreta zeer bekende waterpark trekt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers en mag zeker niet missen tijdens jou vakantie in Chersonissos. Het is simpelweg de ideale plek voor een volledige dag waterpret met je vrienden door van de snelste glijbanen te glijden, een baantje te trekken in een van de vele zwembaden of bij te kleuren en heerlijk te relaxen op de zonneweide!

aquaplus-chersonissos

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

50 Glijbanen, spellen en andere faciliteiten

Aquapark Chersonissos kent meer dan 50 glijbanen, spellen en andere faciliteiten die je voorzien van een geweldige dag waterpret met je vrienden. Kies ervoor om met een stoere vriend of vriendin de uitdaging aan te gaan en van de extreme kamikaze te glijden met ruim 70 km/h of ga met je vakantieliefde van de donkere 220 meter lange glijbaan met een band om ook op andere donkere plaatsen jullie connectie te checken! Zo zijn er nog talloze andere toffe glijbanen, zwembaden, maar ook aan kleedkamers, douches en diverse eetgelegenheden.

chersonissos-waterpark

Prijzen en openingstijden

Elk jaar is dit waterpark Chersonissos geopend van mei tot oktober en is in deze periode dagelijks geopend van 10 uur ’s ochtends tot 18 uur in de maanden mei en oktober, in juni en september is het waterpark geopend tot 18.30u en in juli en augustus zelfs tot 19 uur ’s avonds. Kaartjes alvast van tevoren bestellen via internet is 16% goedkoper dan aan de kassa, plan je bezoek dus alvast in en bespaar een paar euro. Kinderen van vijf tot dertien jaar betalen online €13,50 en iedereen die ouder is betaalt twintig euro voor een volle dag waterpret in Aquaplus Chersonissos!

Waar vind je Aquaplus Chersonissos?

Je vindt Aquaplus Chersonissos op ongeveer vijf kilometer van het centrum van Chersonissos. Vanuit de bekende badplaats rijdt er twee keer per dag een bus van het waterpark Chersonissos naar het waterpark. Raadpleeg voor de dienstregeling van deze bus de reisleiding in Chersonissos omdat deze per seizoen verschikt. Daarnaast kun je er ook voor kiezen voor een klein bedrag een taxi te pakken waarmee je binnen een paar minuten voor de poort van het waterpark staat!

aquapark-chersonissos

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...