feesten

Club Cameo in Chersonissos

Een internationale club in Chersonissos!

Cocktails en feesten, deze twee woorden geven in onze ogen het meest duidelijk weer wat deze club inhoudt. Club Cameo Chersonissos is een moderne frisse club die sinds 2009 grondig is verbouwd en zo weer vele jaren mee kan. Ben je wel toe aan een internationaal feestje zonder al teveel Nederlanders, maar wel met talloze gekke en gezellige mensen dan ga je jezelf bij Cameo vast en zeker vermaken!

“Come in as a stranger, leave as a friend!” | Club Cameo Chersonissos

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Nieuwe frisse zomerse kleuren

chersonissos-cameo

Het was in 2009 echt tijd voor een nieuw interieur. Vandaar dat men in datzelfde jaar grondig verbouwd heeft om in de zomer van 2010 weer open te gaan als een luxe club met frisse zomerse kleuren waar het, ongeacht de buitentemperatuur, altijd heerlijk koel is door de airco!

Cocktails bestellen wordt een feest!

Cameo Club Chersonissos staat bekend om haar geweldige cocktails en bijbehorende cocktailshakers die van elke cocktail weer een feest maken en je drankje eerst druk om zich heen gooien om hem vervolgens in je glas te laten belanden. Vervolgens kun je volop van je cocktail genieten voor een zeer scherpe prijs!

Wat betaal ik voor een drankje bij Cameo?

cameo-chersonissos

Cameo Chersonissos maakt geweldige cocktails voor een scherpe prijs. Voor een zelf gemixte overheerlijke cocktail betaal je namelijk slechts vier euro. Heb je liever een biertje of wijntje, dan betaal je twee of drie euro. Alcoholvrije drankjes, energy drink en fris kosten respectievelijk vier en twee euro bij Club Cameo.

Waar vind je Cameo?

Deze geweldige club vind je aan de boulevard van Chersonissos in de buurt bij Amnesia Chersonissos na de ‘bocht’ in de kustlijn aan de andere kant van Starbeach. Zeer gemakkelijk te vinden dus maak je daar vooral geen zorgen over: geniet van je vakantie, de rest gaat vanzelf!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...