feesten

Eten in Chersonissos

De leukste Nederlandse restaurants en cafetaria’s van Chersonissos!

In Chersonissos kun je een lekkere en tevens betaalbare bodem leggen voordat je gaat stappen in een van de vele restaurants en eetcafés die Chersonissos rijk is. Ook voor een hapje tussendoor ben je overal welkom, want de meeste restaurants Chersonissos zijn tot laat in de avond geopend. Eten doe je er heel gevarieerd, de verschillende restaurants en eetcafés hebben alles: van Hollandse kost tot heerlijke Italiaanse pizza!

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Friet van Piet Chersonissos

friet-van-piet

Al sinds 2001 is deze snackbar in Chersonissos een begrip, waar je Friet van Piet Chersonissos nu in Nederland roept, iedereen kent Friet van Piet in Chersonissos. Of je nu vroeg of laat op de dag komt, bij een van de DRIE vestigingen van Friet van Piet in Chersonissos kun je altijd terecht voor een lekkere Nederlandse vette hap!

Ontdek hier meer over Friet van Piet Chersonissos!

Hoek van Holland Chersonissos

hoek-van-holland-chersonissos

Wij kunnen ons zo voorstellen dat je na een aantal dagen vakantie in Chersonissos met allerlei buitenlands eten wel weer toe bent aan een lekkere Nederlandse snack of een lekker frietje speciaal. En precies dat dachten de huidige eigenaren een aantal jaren geleden ook, vandaar dat ze de eerste waren die Chersonissos voorzagen van een echte Hollandse snackbar!

Ontdek hier meer over Hoek van Holland Chersonissos!

Leidseplein Chersonissos

leidseplein-chersonissos

Tussen het uitgebreide aanbod van restaurants in het centrum van Chersonissos vind je ook Leidseplein Chersonissos. Dit sinds 1999 geopende restaurant is een onder Nederlanders geliefde plek voor een hapje en een drankje. Je krijgt er altijd voldoende te eten voor een eerlijke prijs waardoor je altijd voldaan en met een stevige bodem het nachtleven in zult trekken!

Ontdek hier meer over Leidseplein Chersonissos!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...