feesten

Status Club in Chersonissos

Een combinatie van Dirty, club en electric house muziek zorgen voor een grandioos sfeertje!

Clubs in overvloed, maar waarom moet je nou juist zeker Status Club in Chersonissos checken tijdens jou vakantie? Het antwoord is simpel, een combinatie van Nederlandse en internationale gasten samen met Dirty House, Club en Electric house zorgt voor een grandioos sfeertje tot diep in de nacht waar het hele seizoen mensen de bar op klimmen om te dansen alsof het hun laatste avond is!

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Internationale DJ’s en toffe feesten!

chersonissos-status-club

Bij Status Club Chersonissos hebben ze alleen gehoord van toffe feestjes en grote internationale DJ’s. Voorbeelden? In het hoogseizoen kun je elke week losgaan op de lekkerste beats tijdens de Nope Is Dope met DJ’s zoals Jamie Westland, D-Rashid en DJ Jean die tevens schittert tijdens de Glow Party waarbij de blacklights aangaan en iedereen schittert als nooit tevoren, de plek om jou vakantieliefde te scoren!

Wat betaal je voor een drankje?

Drankjes bij deze zeer hippe club in Chersonissos liggen iets boven het gemiddelde, maar daar krijg je dan ook echt ontzettend veel entertainment voor. Een biertje of wijntje kost je €2,50 terwijl je voor een cocktail ongeveer zes euro betaalt. Een glaasje fris kost je twee euro en energy drink €4,50.

Waar vind je Status Club Chersonissos?

Status Club vind je in het midden van de boulevard van Chersonissos. Het is haast onmogelijk om deze vette club te missen tijdens je vakantie in Chersonissos!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...