informatie

Stranden in Chersonissos

De vele stranden van Chersonissos

Even lekker relaxen op het strand Chersonissos wordt nog enigszins lastig aangezien het eiland Kreta waarop Chersonissos gelegen vulkanisch is waardoor er van nature vrijwel geen zand maar vooral stenen op het eiland te vinden zijn. Natuurlijk willen jongeren die op vakantie gaan naar Chersonissos kunnen genieten van het strand, daarom zijn een aantal kunstmatige zandstranden aangelegd van waaruit diverse watersportactiviteiten zoals banaanvaren, een tochtje op de fly fish, de waterscooter of de jetski georganiseerd worden.

Starbeach strand

chersonissos-strand

Hou je echt van gezelligheid met talloze andere jongeren, zoek dan het strand van Starbeach op om daar vervolgens heerlijk te relaxen, bij te kleuren en te genieten van de muziek van Starbeach. Vanaf dit strand kun je het water op met de banaan, de jetski en nog verschillende andere stoere activiteiten op het water. Ook kun je er je adrenalineniveau drastisch verhogen met een sprong van een van de hoogste kranen waar vanaf je kunt bungeejumpen!

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Rustige stranden

strand-chersonissos

Wil je het drukke strand van Starbeach ontwijken en kies je liever voor een rustig plekje langs het water dan kun je deze vinden tussen het politiebureau en Hotel Glaros. Hier is altijd voldoende ruimte om heerlijk bij te kleuren en echt van je vakantie te genieten zonder het Chersonissos strand bij Starbeach. Het enige nadeel is dat je op deze stranden weinig watersportactiviteiten vindt!

Let op!

Ga je naar het strand Chersonissos, pas dan altijd even op voor stenen en zeker voor zee-egels, ze kunnen namelijk zo je hele vakantie verzieken. In de zee wordt aangeraden altijd schoenen aan te doen, de zee is namelijk niet vrij van stenen en zeker niet vrij van zee-egels. Trap je in een zee-egel, dan wordt je opgezadeld met een antibioticakuur waarmee je je hele vakantie niet meer mag drinken. Kies er nu niet voor om er ‘stoer’ voor te kiezen niet naar de dokter te gaan nadat je gestoken bent door een zee-egel, want een antibioticakuur krijg je niet voor niets en je wil je vakantie zeker zo afsluiten!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...