feesten

Restaurant Leidseplein in Chersonissos

Tussen het uitgebreide aanbod van restaurants in het centrum van Chersonissos vind je ook Leidseplein Chersonissos. Dit sinds 1999 geopende restaurant is een onder Nederlanders geliefde plek voor een hapje en een drankje. Je krijgt er altijd voldoende te eten voor een eerlijke prijs waardoor je altijd voldaan en met een stevige bodem het nachtleven in zult trekken!

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

De Nederlandse keuken

leidseplein-chersonissos

Nederlanders willen altijd waar voor hun geld, ook tijdens hun vakantie in Chersonissos. Bij dit gezellige restaurant waar tevens gewoon Nederlands wordt gesproken kun je terecht voor gerechten afkomstig uit de Nederlandse keuken zoals lekkere broodjes, hamburgers, maar bijvoorbeeld ook een lekkere biefstuk of spare-ribs!

Van ontbijt tot diner

Hoe vroeg of laat je ook langskomt, meestal is Leidseplein Chersonissos wel geopend. Kom je er ’s ochtends dan kun je er terecht voor een heerlijk ontbijtje van bijvoorbeeld broodjes met allerlei lekkere soorten beleg. Tussen de middag en ’s avonds kun je juist weer genieten van wat warmer eten maar ook dan kun je er natuurlijk gewoon een omelet eten!

Drankje doen?

chersonissos-leidseplein

Gewoon een lekker drankje doen zonder iets te eten behoort ook zeker tot de mogelijkheden van Leidseplein Chersonissos. Ze hebben namelijk verschillende speciale en tevens zeer lekkere cocktails die je echt moet proberen tijdens je vakantie in Chersonissos!

Waar vind je Leidseplein op Kreta?

Je vindt Leidseplein Chersonissos in het oostelijke deel van het centrum van Chersonissos aan de hoofdstraat op ongeveer 500 meter van starbeach. En op de hoofdstraat (main road) loop je vervolgens richting Malia en Starbeach om vervolgens vanzelf de het gezellige Nederlandse restaurant Leidseplein Chersonissos tegen te komen, alvast smakelijk eten namens ons!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...