feesten

Uitgaan in Chersonissos

Het bruisende nachtleven van Chersonissos

Het uitgaansleven Chersonissos is een ware beleving. Chersonissos kent talloze clubs, kroegen en discotheken die stuk voor stuk de moeite waard zijn om tijdens je vakantie in Chersonissos te bezoeken. Onder deze discotheken Chersonissos vind je talloze bekende clubs: Amnesia, het onder Nederlanders populaire Bio Bio en Status Club. Ook feestcafés zijn in Chersonissos goed vertegenwoordigd met onder andere ’t Hof van Holland, prima plek om je avond uitgaan Chersonissos te beginnen én te eindigen!

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

’t Hof van Holland Chersonissos

personeel-hof-van-holland-chersonissos

Hof van Holland Chersonissos is dé gezellige Nederlandse feestkroeg van Chersonissos. Simpelweg de plek om een heerlijke avond (of natuurlijk meer) te beleven. Je kunt er komende zomer tevens alle wedstrijden van het Nederlands elftal en ook andere landen kunt aanschouwen. Één ding is in ieder geval zeker, gezellig is het bij ’t Hof van Holland Chersonissos altijd!

Ontdek hier meer over ’t Hof van Holland Chersonissos!

Amnesia Chersonissos

chersonissos-amnesia

Amnesia is geliefd onder jongeren van over de hele wereld. De in 2001 geopende moderne club midden in het centrum van Chersonissos is zeker een geweldige aanvulling tijdens het uitgaan in Chersonissos. Vette lasershows, toffe dj’s en een fancy design met een sinds de zomer van 2013 nieuw interieur maken de club nu echt onweerstaanbaar!

Ontdek hier meer over Amnesia Chersonissos!

Bio Bio Chersonissos

chersonissos-bio-bio

Met overtuiging kunnen we concluderen dat Bio Bio Chersonissos de vetste club is onder Nederlandse jongeren in Chersonissos. Samen met 400 andere gasten van over de hele wereld feesten ze elk jaar tot de laatste naar huis is. Daarnaast is de club veel te klein, wat ervoor zorgt dat het ook op straat één groot feest is met alleen maar gezellige mensen!

Ontdek hier meer over Bio Bio Chersonissos!

Cameo Chersonissos

chersonissos-cameo

Cocktails en feesten, deze twee woorden geven in onze ogen het meest duidelijk weer wat deze club inhoudt. Club Cameo Chersonissos is een moderne frisse club die sinds 2009 grondig is verbouwd en zo weer vele jaren mee kan. Ben je wel toe aan een internationaal feestje zonder al teveel Nederlanders, maar wel met talloze gekke en gezellige mensen dan ga je jezelf bij Cameo vast en zeker vermaken!

Ontdek hier meer over Cameo Chersonissos!

Havana Club Chersonissos

havana-club-hersonissos

We willen je kennis laten maken met misschien wel de vetste club/bar combinatie die Chersonissos rijk is: Havana Club Chersonissos. Vrouwen in overvloed in deze van oorsprong Zweedse combinatie van club en bar waar tegenwoordig een internationaal publiek rondloopt. Een te gekke avond beleven, denk eens out-of-the-box en bezoek Havana Club!

Ontdek hier meer over Havana Club Chersonissos!

New York Chersonissos

new-york-club-chersonissos

Geen idee waar je aan denkt als je de naam ‘New York Chersonissos’ in de titel van deze pagina spot. Denk je aan de stad, dan zijn er zeker overeenkomsten: de club is zeer bekend in Chersonissos en ook net zo gewild en je hebt vanuit New York een prachtig uitzicht over de zee. Even serieus: New York Chersonissos is een ontzettend toffe moderne club met een groots uitzicht over de Griekse zee die je echt niet mag missen tijdens jou vakantie in Chersonissos!

Ontdek hier meer over New York Chersonissos!

Status Club Chersonissos

status-club-chersonissos

Clubs in overvloed, maar waarom moet je nou juist zeker Status Club in Chersonissos checken tijdens jou vakantie? Het antwoord is simpel, een combinatie van Nederlandse en internationale gasten samen met Dirty House, Club en Electric house zorgt voor een grandioos sfeertje tot diep in de nacht waar het hele seizoen mensen de bar op klimmen om te dansen alsof het hun laatste avond is!

Ontdek hier meer over Status Club Chersonissos!

Tiger Club Chersonissos

tiger-bar-chersonissos

Tiger Club Chersonissos is een van de, met name onder vrouwen, populaire bar midden in het centrum van Chersonissos waar het elke dag tot diep in de nacht feest is. Veel internationale bezoekers dansen op de beste urban en R&B en drinken goedkoop de lekkerste drankjes doordat het bij Tiger Club/Bar Chersonissos altijd Happy Hour is!

Ontdek hier meer over Tiger Club Chersonissos!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...