feesten

Club Bio Bio in Chersonissos

Iedere avond vol met 400 feestende jongeren!

Met overtuiging kunnen we concluderen dat Bio Bio Chersonissos de vetste club is onder Nederlandse jongeren in Chersonissos. Samen met 400 andere gasten van over de hele wereld feesten ze elk jaar van maart tot oktober tot de laatste naar huis is. Daarnaast is de club veel te klein, wat ervoor zorgt dat het ook op straat één groot feest is met alleen maar gezellige mensen!

bio-bio-chersonissos

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Een en al Hollandse gezelligheid!

Talloze Nederlanders, altijd druk en een geweldige sfeer zorgen ervoor dat je bij Bio Bio geweldige avonden kunt beleven, als je het natuurlijk zelf ook gezellig maakt. Cocktails zijn echt een aanrader en losgaan doe je op de beste club en top 40 hits. Het leuke is daarnaast dat er nooit een tijd is dat je naar huis moet, deze club is geopend tot de laatste weg is wat er elke nacht voor zorgt dat het tot diep in de nacht gezellig en een groot feestje blijft!

Hoeveel kost een drankje bij Bio Bio?

chersonissos-bio-bio

Prijzen bij Bio Bio Chersonissos liggen precies op het gemiddelde van alle clubs en kroegen in Chersonissos. Voor een biertje en een glaasje fris betaal je twee euro. Een wijntje is een euro duurder en is verkrijgbaar voor drie euro. Een heerlijke cocktail (JA, dat kunnen ze echt wel!!) heb je voor vier euro, hetzelfde bedrag dat je voor energy drink betaalt.

Waar vind je Bio Bio Chersonissos?

Bio Bio Chersonissos is voor geen enkele Nederlander te missen tijdens zijn vakantie in Chersonissos. De club bevindt zich aan het einde van de beachroad naast Havana Club (klik voor meer info). De club bestaat uit twee delen, het terras en de club waardoor het ook op straat een groot feest is en je het dus nooit kunt missen wanneer je over de beachroad loopt!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...