informatie

Jeepsafari over Kreta

Ontdek de mooiste plekken van Kreta!

Op Kreta is meer te beleven dan alleen eten, drinken, feesten en zonnen. Ontdek het eiland met de jeepsafari Chersonissos en ontdek de mooiste plekjes van heel Kreta. Al 16 jaar organiseert Holland Jeepsafari deze eendaagse tours door het Dikti-gebergte met geweldige uitzichten, zwemstops, lekker eten en ook zelf rijden in de gave jeep!

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Wat houdt de jeepsafari in?

jeepsafari-chersonissos

Redelijk vroeg in de morgen (9.00u) vertrek je vanaf je hotel richting het Dikti-gebergte van waaruit je met een gids per Jeep het eiland gaat verkennen. Tijdens de tour stop je afhankelijk van jullie wensen drie of vier keer en geniet je van een geweldig uitzicht op Chersonissos, Malia en Stalis. Tussendoor stop je ook nog om lekker te zwemmen op een prachtige plaats en wordt de mooiste plaats opgezocht om lekker te lunchen (Inclusief). Mochten jullie het gaaf vinden om even zelf een rondje te rijden met de jeep dan kan dat tijdens de Jeepsafari Chersonissos, uiteraard alleen als je al over een rijbewijs beschikt! Vervolgens kom je rond 17.00u weer terug aan bij je accommodatie en kan jullie avondprogramma beginnen (STAPPEN)!

Prijzen en dagen

Voor de volledige dag (9.00u – 17.00u) het eiland verkennen, volledig inclusief eten, drinken en een BBQ tijdens de lunch betaal je ongeveer €55,- per persoon. Je krijgt dan een zeer toffe en zeker niet alledaagse activiteit die je de mooiste hotspots van Kreta laat zien.

Een jeepsafari boeken!

Een jeepsafari Chersonissos kun je boeken via je eigen reisorganisatie of via de lokale aanbieder zelf, in Chersonissos heeft Hollandse-Jeepsafari.com al ruim 16 jaar ervaring met deze activiteit dus dan weet je in ieder geval zeker dat dit een geweldige dag van je vakantie wordt!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...