feesten

Cafetaria Friet van Piet in Chersonissos

Hollandse snacks in Chersonissos

Een begrip, waar je Friet van Piet Chersonissos nu in Nederland roept, iedereen kent Friet van Piet in Chersonissos. De bekende naam door de lange tijd dat het inmiddels bestaat (2001) en natuurlijk extra promotie in het TV programma Oh Oh Cherso waarbij de vakantie van de inmiddels bekende Hagenezen zoals Barbie en Matsoe Matsoe. Of je nu vroeg of laat op de dag komt, bij een van de DRIE vestigingen van Friet van Piet Chersonissos kun je altijd terecht voor een lekkere Nederlandse snack!

friet-van-piet-chersonissos

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Drie oerhollandse snackbars

De snackbars van Friet van Piet, die gerund worden door twee Grieken en een Nederlandse hebben alle Nederlandse snacks die je uit de Nederlandse snackbar kent zoals frikadellen, kroketten, een lekkere gehaktbal, kaassoufflés en natuurlijk ook patat en Nederlandse pindasaus voor een lekker frietje oorlog dat gebakken wordt door altijd vrolijk en gezellig personeel voor een betaalbare prijs.

piet-van-friet

Locaties Friet van Piet Chersonissos

De drie vestigingen van Friet van zijn te vinden op centrale locaties in Chersonissos waar je tijdens en voor het stappen zo even binnenloopt. De eerste vestiging is te vinden in een zijstraat van de hoofdstraat van Chersonissos in de straat van het politiebureau (Minoos 5 in Chersonissos). De tweede vestiging is te vinden aan de Sanaudaki 8, een zijstraat van de boulevard in Chersonissos. De derde en laatste vestiging is te vinden aan de boulevard tegenover het onder Nederlanders erg bekende BIO-BIO in Chersonissos!

Bezorgservice

Mochten drie vestigingen op centrale locaties nog niet genoeg zijn dan kun je ook je eten bestellen met de telefoon zodat het bij je hotel bezorgd wordt en je dus gewoon lekker bij het zwembad kunt blijven liggen wachten tot je eten bezorgd wordt. Bel hiervoor 0030 28970 25589 en bestel de heerlijkste vette hap van Chersonissos bij Friet van Piet Chersonissos!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...