feesten

Feestcafé ’t Hof van Holland Chersonissos

Feesten met Hollandse gezelligheid

t-hof-van-holland-chersonissos

Hof van Holland Chersonissos is dé gezellige Nederlandse feestkroeg van Chersonissos. Simpelweg de plek om een heerlijke avond (of natuurlijk meer) van je vakantie te beleven. Dit oranje paradijs is een lust voor het oog van elke Nederlander waar je komende zomer tevens alle wedstrijden van het Nederlands elftal en ook andere landen kunt aanschouwen. Één ding is in ieder geval zeker, gezellig is het bij ’t Hof van Holland Chersonissos altijd!

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Hollandse gezelligheid

Gewoon lekker Nederlands, misschien nog wel meer Nederlands dan je in ons eigen land gewend bent. Nederlands barpersoneel, alles om je heen oranje en 350 andere gasten die samen feesten op de beste top40, House en Nederlandstalige muziek. Iedereen doet altijd gezellig mee met gezellige polonaise of drankspelletjes en kijkt benieuwd toe wanneer mannen en vrouwen de bar betreden om sexy te dansen en jou te vermaken!

Mis niets van het WK Voetbal!

Je wil komende zomer natuurlijk niets missen van het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië, dat vinden ze bij ’t Hof van Holland in Chersonissos ook. Vandaar dat je alle wedstrijden op het WK live kan kijken onder het genot van een lekker biertje en samen met 350 anderen kunt juichen wanneer Arjen Robben of Robin van Persie weer een prachtig doelpunt maakt!

Wat kost een drankje bij ’t Hof?

personeel-hof-van-holland-chersonissos

Bij Hof van Holland Chersonissos betaal je twee euro voor een biertje. Voor een glaasje wijn betaal je drie euro. Een heerlijke cocktail kost je vier euro. Heb je liever een drankje zonder alcohol, dan kun je kiezen voor een energy drink voor vier euro en voor een glaasje fris voor twee euro.

Waar vind je Hof van Holland Chersonissos?

‘t Hof van Holland Chersonissos is te vinden in het midden van de alle jongeren in Chersonissos bekende beachroad van Chersonissos. In deze straat, midden in het centrum van Chersonissos valt Hof van Holland Chersonissos zeker op met al dat oranje!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...