informatie

Wat te doen in Chersonissos?

Verveel je geen moment met deze activiteiten!

Je weet waarschijnlijk wel dat je goed los kunt gaan in Chersonissos. Maar naast het uitgaansleven is er nog veel meer te beleven in Chersonissos. Daarom hebben we de vetste activiteiten voor je op een rijtje gezet. Hierdoor weet je precies wat je kan gaan doen tijdens je vakantie, zodat je geen leuke dingen gaat missen!

Clubtour

De clubtour is zeker een aanrader voor mensen die net zijn aangekomen in Chersonissos. Hier kun je namelijk voor maar 10 euro (!) naar de 5 beste clubs! Dit is natuurlijk leuk en handig. Je leert nieuwe mensen kennen waarmee je later nog mee kunt gaan feesten. Daarnaast is het erg handig dat je al bij 5 club binnen bent geweest. Hierdoor weet je precies welke club bij jou past. Hierdoor hoef je niet eerste entree te betalen bij veel clubs waar je nog nooit bent geweest. Na de clubtour weet je dus precies waar je lekker kunt feesten.

Lees hieronder meer leuke uitjes!

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Spinalonga

Wil je meer van de omgeving zien? Dan kan je mee gaan op excursie. Tijdens de excursie worden er verschillende stops gemaakt. Een daarvan is in de “PC hoofdstraat” van Kreta. Hier vind je alle luxe winkels samen in een straat. Dat is natuurlijk leuk om gezien te hebben. Daarna kan je voor 7 euro extra ook nog een boottocht maken naar Spinalonga. Op dit eiland kan je aardig wat cultuur snuiven. Een gids vertelt je over de boeiende geschiedenis van het eiland. Natuurlijk is er nog genoeg tijd om rond te lopen en te liggen op het strand. Maak je deze boottocht niet? Dan kan je op het eiland blijven waar je het laatst gestopt bent (Plaka). Ook hier vind je genoeg gezellige terrasjes en leuke winkeltjes. De prijs van deze excursie is ongeveer 39 euro.

Chrissy island

Wil je echt even helemaal tot rust komen? Dan moet je zeker een keer naar Chrissy Island. Hier vind je namelijk een plek genaamd “Gold Beach”. De naam zegt het al, een prachtig wit strand met een heldere blauwe zee. Je kan hier komen door ’s ochtends een boot (met airco & Wi-Fi) te nemen naar Chrissy Island. Dit is zeer zeker een aanrader voor mensen die graag willen relaxen aan het strand. De prijs van deze trip ongeveer 55 euro.

Watersporten

Als je graag aan het strand ligt en geen zin hebt om weg te gaan, dan zijn er ook genoeg dingen te doen op het strand zelf. Je kunt langs de kust veel watersporten beoefenen. Zo kun je over de azuurblauwe zee zeilen, surfen, waterskiën. Zelfs duiken is een optie. Vraag je reisleiding voor meer informatie over de precieze plaatsen van deze activiteiten.

Meer activiteiten in Chersonissos?

Hopelijk heb je nu nog meer zin gekregen in je vakantie in Chersonissos. Of, ga je nu zeker een vakantie boeken in Chersonissos. Er zijn naast deze activiteiten natuurlijk nog veel meer dingen te doen. Daarom is het verstandig om even op de site verder te kijken. Onder het kopje “activiteiten” vind je nog veel meer informatie over de leukste activiteiten in Chersonissos. Natuurlijk plaatsen we op deze blog ook regelmatig nieuwe berichten die interessant zijn voor de Nederlandse jongeren. Houdt daarom deze blog ook goed in de gaten!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...