feesten

Review: Recovery + Totally Summer op Starbeach

Onze review van het Recovery + Totally Summer feest in Chersonissos!

Iedere zaterdag is op Starbeach het Recovery Festival, gecombineerd met Totally Summer Chersonissos of wat voor veel mensen de poolparty is. Bijna iedereen komt daar dus naartoe in bikini of zwembroek. Dit festival is van 17.00 uur tot 22.00 uur. Die zaterdag draaide Dirtcaps. Om half 6 liep ik met 5 andere vrienden Starbeach op, het was toen nog best rustig, maar de muziek was goed. Dus al snel liep Starbeach vol.

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Verzorgd worden als VIP

Drie dagen voor dit festival hadden we van een vriend die bij Starbeach werkt VIP bandjes gekregen, daarmee kon je een Recovery shirt ophalen en je kon vlakbij het podium op een afgezet stuk gaan staan dansen. Tussen 18.00 en 20.00 uur liepen Recovery vrouwen rond met een grote waterpistool maar dan met Tequila erin. Om bij wie wilde, de mond vol te spuiten. Het Recovery Festival is anders dan de andere feesten omdat bij dit festival de zwembaden open zijn op Starbeach.

Een frisse duik in het zwembad…

Tot een uur of acht sprongen en zwommen mensen wel in het zwembad maar zaten lang niet vol, totdat er omgeroepen werd dat de zwembaden over 10 min afgezet zouden gaan worden. Toen was het inmiddels half negen. Wat er toen gebeurde iedereen die vlakbij die zwembaden stonden sprong er massaal in, toevallig stonden wij daar ook. Wij met z’n allen in ons zwembroek en het gekregen Recovery shirt het water in. Een vriend van mij had een waterdicht hoesje mee voor zijn mobiel, daar hebben we echt super foto’s en filmpjes mee kunnen maken. Inmiddels was het kwart voor negen en iedereen moest de zwembaden uit. Na enige moeite was dat gelukt, iedereen die uit het water kwam stond te trillen van de kou omdat de zon al weg was en aan het afkoelen was. Maar ondanks dat hadden we nog een super laatste uurtje op Starbeach met Dirtcaps. Was echt vet om een keer mee te maken z’n poolparty! – Groet, Stefan Teunis (Student, 19 jaar)

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...