feesten

Review: Lovestar Festival op Starbeach

Iedere donderdag één groot feest!

Iedere donderdag is op Starbeach het Lovestar festival, wat voor veel mensen ook wel de neon party is. Iedereen moet dus in het wit gekleed zijn. Dit festival is van 18.00 tot 24.00 uur, omdat de vorige keer nog niet veel te doen was als je vroeg ging waren we dit keer om 20.00 gekomen.

Tijd voor Alvaro!

Deze avond draaide Alvaro op Starbeach 1 dag voor dit festival hadden we van een vriend van ons die bij Starbeach werkte een VIP bandje gekregen. Met dit bandje konden we z’n vingerlaserlampje halen, wat een super mooi gezicht gaf als iedereen met een VIP bandje het in het donker aanzette.

Neon splash!

Rond een uur of tien kwamen er van die Lovestar vrouwen het podium op met emmers verf en een pistool, om deze verf vanaf het podium over iedereen heen te spuiten. Van deze drie festivals eindigde dit festival het beste, iedereen moest op de grond gaan zitten, moet je denken aan 2500 man, bijna alle lampen van het podium gingen uit. Als de beat kwam moest iedereen omhoog springen. Je hoorde hem langzaam komen en Alvaro ging aftellen, wat er bij 0 gebeurde was super vet. 2500 man springen de lucht in en ineens komen die lampen er ook nog bij. Dit was echt een onvergetelijk moment van het einde van deze avond.

– Groet, Stefan Teunis (Student, 19 jaar)

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...