feesten

Review: Beachflirt Festival op Starbeach

Een niet te vergeten feestje!

Iedere maandag is op Starbeach het Beachflirt Festival. Dit festival is van 18.00 uur tot 24.00 uur. Dit was ons eerste festival van de vakantie, met meteen super goede muziek, Showtek draaide. We kwamen rond 18.30 binnen, het was toen nog super rustig op Starbeach. We zijn toen eerst tot ongeveer 20.00 uur wat gaan drinken bij een van de barren daar.

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

En toen ging het los!

Vanaf 20.00 uur werd het drukker en dus ook gezelliger. De eerste indruk voor ons op Starbeach was super, het werd langzamerhand donker en dan dat podium met al die lichten en laser lampen. Maakt het festival nog vetter buiten de muziek om. Showtek draaide super lekker!

Bungeejump

Op een gegeven moment was het al donker en mensen kunnen dan tijdens die festivals nog bungeejumpen. Showtek vroeg iedereen de aandacht om naar de hijskraan van het bungeejumpen te kijken, de springer moest wachten met springen. 2500 man, die op Starbeach stonden, moesten dus naar de springer kijken met de handen ernaartoe gewezen. Op het moment dat de beat zou vallen, zou de springer gaan springen en wij helemaal los gaan. Dit gebeurde ook, hoeft vet moment zou dat zijn geweest voor die springer dat dat bij hem zo gedaan werd. Verder was deze avond nog super vet en gaf het eerste festival van de drie een super goede indruk achter.

Groet, Stefan Teunis (Student, 19 jaar)

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...