Eten en feesten, wij helpen je op weg in Cherso!

Ben jij aan het kijken waar je dit jaar heen wilt gaan met je vrienden? Of heb je jouw vakantie naar Chersonissos misschien al geboekt? In beide gevallen is het interessant om te weten wat Chersonissos nou precies te bieden heeft. Daarom hebben wij dit keer een aantal restaurants en clubs voor je uitgelicht. Zodat jij een lekker avondje uit kan gaan. Beginnend met een goed diner als bodem om vervolgens te eindigen in de leukste clubs van Chersonissos.

Eten

Natuurlijk heb je allereerst een goede bodem nodig wil je de hele avond los kunnen gaan. Een restaurant waar je lekker kunt gaan eten, is “Captain G”. Lees hieronder wat dit restaurant allemaal te bieden heeft.

Restaurant Captain G in Chersonissos

“Captain G” is een wat luxer restaurant. Hier kan je namelijk, aan het strand, lekker eten. Het restaurant biedt eten, drinken en een goede service op het strand. Het eten bestaat vooral uit heerlijke Griekse mixed grill gerechten. “Captain G” ligt net buiten de drukte, dus je kunt hier extra rustig genieten van je maaltijd. Ook vind je hier gratis Wi-Fi & een waterpijp, ook niet onbelangrijk om te vermelden natuurlijk. De prijzen zijn wat hoger dan de meeste restaurants, maar de kwaliteit en voorzieningen zijn uitstekend. Je krijgt dus zeker waar voor je geld.

Uitgaan

Oké, de bodem is gelegd. Dan is het nu tijd om te kijken waar we uit kunnen gaan. Er zijn veel clubs en kroegen in Chersonissos. Hieronder vind je tips en informatie over het uitgaan in Chersonissos.

Club Camelot in Chersonissos

“Camelot” is een van de populairste clubs in Chersonissos. Vrij logisch, aangezien je hier naast overheerlijke cocktails ook tot in de late uurtjes los kan gaan. Verschillende Dj’s zorgen met hun muziek voor een lekker sfeertje. Ze draaien hier vooral Pop, R&B & House.

Matrix club Chersonissos

De “Matrix club” is ook een club waar je goed uit je dak kan gaan. Deze club ziet er erg strak en sfeervol uit. Ook hier vind je verschillende Dj’s die de avond van goede muziek voorzien. Daarnaast kan je ook hier tot in de late uurtjes terecht. Prijzen van drank zijn iets hoger dan in de meeste clubs. Maar hierbij moet wel gezegd worden dat de club zelf mooier en luxer is dan de gemiddelde clubs in Chersonissos.

Beachmasters VIP Armband

Met de VIP Armband van Beachmasters in je bezit, heb je veel voordelen in Chersonissos. Zo kun je onder andere kortingen krijgen in vele restaurant en winkels. Ook krijg je gratis toegang bij veel discotheken als je in het bezit bent van een VIP Armband. Soms zijn meerdere drankjes ook inclusief. De precieze voordelen moet je navragen bij je reisleiding. Ook hier kan je terecht bij het kopen van een VIP Armband.

Er is nog veel meer te beleven in Cherso!

Als het goed is heb je nu een beter beeld gekregen van wat er allemaal te doen is in Chersonissos. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in dit zonnige plaatsje. Daarom raden we het je aan om ook op de site te kijken onder het kopje “uitgaan” en “eten”. Hier vind je nog veel meer informatie over de verschillende uitgaansgelegenheden in Chersonissos. Ook vind je hier info over leuke en betaalbare restaurants. Als je echt op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws in Chersonissos, dan moet je ook de blog in de gaten houden. Hier plaatsen we regelmatig interessante berichten over Chersonissos.

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...