feesten

De tofste activiteiten in Chersonissos!

Tips over het uitgaansleven maar ook activiteiten voor overdag!

In Chersonissos is erg veel te beleven. Naast het leuke uitgaansleven waar veel jongeren jaarlijks voor naar Chersonissos komen, is er nog veel meer te beleven. Veel jongeren weten vaak niet wat er allemaal te doen is bij hen in de buurt. Daarom hebben wij wat activiteiten op een rij gezet voor je. Activiteiten zijn er genoeg, we hebben de leukste eruit gepikt en uitgelicht.

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

MotoXperience: het eiland verkennen

Een van de gave activiteiten die je kan uitvoeren in Chersonissos, is het quad en/of scooter rijden. Samen met je vrienden kan je met veel actie het eiland gaan bekijken. Bij “MotoXperience” kan je met een scooter, quad of motor de prachtige plekken van Chersonissos bezoeken. Dit bedrijf heeft een groot aanbod tegen een redelijke prijs. Het personeel is erg vriendelijk en hebben kennis van alle mooie plekken van het eiland. Je kan MotoXperience vinden op 5 minuten lopen van de barstreet.

Kroegentocht

Als je net aangekomen bent in Chersonissos, dan wil je natuurlijk graag weten waar je goed kunt uitgaan. De kroegentocht is daarom ideaal om je vakantie mee te beginnen. Je kan namelijk voor ongeveer tien euro mee met de kroegentocht. Tijdens de kroegentocht zal je langs de 5 beste kroegen van Chersonissos gaan. Dit is natuurlijk een leuke activiteit om vrienden te maken. Daarnaast is het natuurlijk handig om te weten waar alle kroegen zitten, en welke daarvan leuk zijn om nog eens te bezoeken. Dit scheelt je een hoop tijd en moeite. 10 euro is dus een zeer redelijke prijs voor deze tocht. Vraag je reisleiding voor meer informatie over de kroegentocht.

Dutch Night

Mis jij Nederland toch stiekem een beetje? Dan zal de “Dutch Night” je zeker goed doen. Dit feest zal worden gehouden in een bekende discotheek genaamd ’t Hof. De “Dutch Night” is uiteraard alleen voor Nederlanders. Dit maakt het net iets gezelliger dan andere feestjes natuurlijk. In ‘t Hof kan je lekker feesten en nieuwe mensen leren kennen. Daarnaast zorgt de reisleiding voor genoeg optredens en spellen waarmee de avond goed gevuld zal zijn. Aan ouderwetse Hollandse gezelligheid geen gebrek!

Double Dutch

Als we dan toch bezig zijn met de Nederlandse dingen, dan kan je net zo goed even langs de “Double Dutch”. Dit is namelijk een tattooshop in Chersonissos. Sinds 2014 zit hier een tattooshop gerund door Nederlanders. Naast tatoeages kan je hier ook terecht voor piercings. Natuurlijk leuk om een aandenken te hebben van je vakantie. Zorg er alleen wel voor dat je niet al te veel alcohol op hebt voordat je een tattoo gaat zetten. Dit is namelijk permanent en kan weleens spijt veroorzaken de volgende dag.

Meer toffe feesten in Chersonissos?

Nu je dit gelezen hebt ben je hopelijk een stuk wijzer geworden over de dingen die je kan gaan meemaken in Chersonissos. Natuurlijk is er nog veel meer te doen dan alleen de bovenstaande dingen. Je kan daarom ook nog even de site bekijken onder het kopje “activiteiten”. Hier vind je nog veel meer leuke activiteiten. Ook deze blog staat regelmatig vol met nieuwe informatie over Chersonissos. Houdt dus ook de blog scherp in de gaten!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...