feesten

De avond in Chersonissos

Hoe ziet een avondje Cherso eruit?

Jaarlijks zijn er vele jongeren die naar Chersonissos komen. Deze jongeren hebben gekozen voor Chersonissos vanwege de leuke uitgaansgelegenheden. Natuurlijk zijn er heel veel clubs & discotheken waar je heen kan gaan. Wij hebben daarom voor jou een lijst gemaakt met plekken waar je lekker kunt feesten. Feesten kan natuurlijk alleen als je een goede bodem gelegd hebt. Daarom hebben we ook een aantal restaurants die we aanraden, vanwege de prijs, kwaliteit of gezelligheid. Lees dus vooral verder als je wilt weten waar je een goede avond uit kan gaan.

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Eten

Na een lange dag op het strand gelegen te hebben, dan heb je natuurlijk honger. Wat je dan kan doen is natuurlijk uit gaan eten met je vrienden. Deze bodem is weer cruciaal voor de rest van je avond. Daarom raden wij dit restaurant aan;

Restaurant Red & White in Chersonissos

Een restaurant waar je lekker kan eten, is “Red & White”. Dit restaurant zit naast Starbeach & snackbar Hoek van Holland. Het restaurant heeft een prachtig uitzicht op de Mediterraanse zee. Je kan bij “Red & White” al vroeg terecht. Met uitsmijters, broodjes, smoothies , vers fruit en verse sappen kan je ’s ochtends hier al een goed begin van de dag maken met een ontbijt. Daarnaast kan je hier natuurlijk ook lunchen en dineren. Op de menukaart staan typisch Griekse gerechten. Maar natuurlijk vind je er ook vele Europese gerechten. Ook zijn er veel Nederlanders te vinden bij “Red & White”, dus misschien ontmoet je mensen waarmee je gezellig kunt gaan stappen.

Uitgaan

Als het eten op is en de bodem is gelegd, dan is het tijd om uit te gaan. Hieronder hebben we wat discotheken op een rij gezet waar je goed kunt gaan feesten. Alle clubs zitten dichtbij elkaar, allemaal op loopafstand. De uiterste afstand tussen de meest buitenst gelegen clubs is niet meer dan één kilometer. Binnen deze straal vind je dus alle uitgaansgelegenheden in Chersonissos!

Japapaaah

“Japapaah” is een echte Hollandse kroeg. Hier kan je samen met vele andere Nederlanders een biertje drinken. Een goede plek om nieuwe mensen te leren kennen natuurlijk, aangezien iedereen dezelfde taal spreekt. Daarnaast kan je hier terecht voor de oer-Hollandse sfeer, voor het geval dat je deze al begon te missen.

Slam FM

Het ‘Slam Café” is een plek waar je goed uit je dak kan gaan. Hier zorgen top Dj’s voor een goed sfeertje en samen met vele Nederlanders kan je hier een leuke avond beleven. Het “Slam Café” vind je bij de boulevard, waar vrijwel alle clubs zitten.

Dutch Duck

Om de Hollandse avond compleet te maken, kan je ook nog de “Dutch Duck” bezoeken. De naam zegt het al, ook dit café is gericht op Nederlandse jongeren. Ook hier vind je uiteraard vele Nederlandse invloeden.

Meer ideeën nodig voor in Chersonissos?

Hopelijk ben je nu wat wijzer geworden over de uitgaansgelegenheden en de gelegenheden waar je kan eten. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Chersonissos. Kijk daarom even op de site onder het kopje “eten” of “uitgaan”. Hier vind je veel meer informatie over de leukste clubs en restaurants in Chersonissos. Ook verschijnt er nog een soortgelijke blog op de site. Houdt daarom de blog ook scherp in de gaten voor de laatste weetjes!

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...