Alles over dé jongerenvakantie bestemming van Griekenland: Chersonissos!

Chersonissos

De bekende badplaats Chersonissos is te vinden op het Griekse eiland Kreta en wordt door alle faciliteiten voor toeristen ook wel de toeristische hoofdstad van het eiland Kreta genoemd. Door het heerlijke zonnige Middellandse Zeeklimaat is een vakantie Chersonissos uitstekend om lekker bij te kleuren en te relaxen. Door het grootste uitgaansleven is Chersonissos erg in trek onder jongeren die elke zomer per vliegtuig hun jongerenvakantie Chersonissos vieren na een jaar hard werken. Op GoChersonissos.nl hebben we alle Chersonissos informatie voor jou jongerenvakantie Chersonissos op een rijtje gezet!

 

Activiteiten in Chersonissos

Bij jongerenreizen Chersonissos horen natuurlijk activiteiten die je zelf kunt ondernemen, of die georganiseerd worden door reisorganisaties special voor jongeren. In Chersonissos heb je de mogelijkheid heerlijk te relaxen aan de boulevard of bij te kleuren op het strand. Voor iedereen die ook graag wat van de omgeving van Chersonissos ziet is een uitstapje naar de Samariakloof aan te raden. Spectaculairder zijn bungeejumpen op Starbeach, je adrenalineniveau verhogen op de banaan  of het eiland verkennen tijdens een supervette jeepsafari over het eiland Kreta. De echte verfrissing vind je bij het toffe waterpark Aquaplus in de omgeving van Chersonissos!

 

Uitgaan in Chersonissos

Met het uitgaansleven in Chersonissos is het zeer goed gesteld, daar hoef je jezelf dan ook niet druk over te maken tijdens jou jongerenreis Chersonissos. Chersonissos zit vol met feestcafés, clubs, discotheken en bars om jou vakantie Chersonissos compleet te maken. Voor een gezellig Nederlands feestje kun je terecht bij ’t Hof van Holland en Bio Bio. Wanneer je liever voor wat minder Nederlanders kiest, ga dan voor Amnesia Chersonissos, de vetste openluchtfeesten ter wereld op Starbeach, Cameo Club, Havana Club of New York. Allemaal stuk voor stuk toffe clubs die niet onderdoen voor elkaar, feest tot diep in de nacht tijdens je Chersonissos vakantie!

 

Eten in Chersonissos

Wanneer je in Chersonissos op Chersonissos jongerenvakantie bent ga je natuurlijk niet elke dag zelf koken, of misschien ga je tijdens je hele vakantie Chersonissos wel nooit koken. Gelukkig kunnen we je op dat vlak gerust stellen, Chersonissos kent ontzettend veel gezellige (Nederlandse) restaurants en eetcafés waar je terecht kunt voor Spaanse tapas, maar bijvoorbeeld ook voor pannenkoeken, spare-ribs en pizza. Vrijwel alles waar je zin in hebt is in Chersonissos te vinden. Het Nederlandse restaurant/eetcafé Leidseplein Chersonissos en de snackbars Friet van Piet en Hoek van Holland hebben in ieder geval alles dat je uit Nederland kent!

Alle jongerenvakanties naar Chersonissos vergelijken

Handige tips & blog

strand van chersonissos

Een last minute naar Chersonissos

Ieder jaar reizen er ongeveer een half miljoen Nederlanders af naar Griekenland om vakantie te vieren. Door het hele land verspreid zijn er toeristische ho...

Totally Summer 2016 in Chersonissos

Totally Summer Op Kreta kent Totally Summer twee verschillende edities, een supervette indoor-editie in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos en na...